.

Pravno obvestilo in pogoji uporabe

Spletna stran Podravsko-ptujsko-ormoške regionalne organizacije je informativnega promocijskega značaja, da obiskovalcu predstavimo turistično ponudbo v 27 občinah, ki sodelujejo pri projektu RDO. Tekstovni in slikovni material je last RDO ter sodelujočih ponudnikov v projektu. Za morebitne slovnične napake se opravičujemo.

Vsak, ki sodeluje v nagradnih igrah na spletni strani se tudi strinja, da ga lahko v prihodnosti obveščamo o ponudbi v naši destinaciji. ZRS Bistra kot nosilec projekta se zavezuje, da bo varovalo zaupnost podatkov uporabnikov spletnega mesta. Zbrane podatke bomo uporabili izključno za izboljšanje uporabe spletnega mesta ter za namene, za katere jih bodo posredovali uporabniki spletnega mesta in s tem posebej soglašali.

Podatkov o obiskih in kontaktnih informacij ne bomo uporabljali v druge namene ter jih brez izrecnega dovoljenja uporabnika spletnega mesta ne bomo razkrili tretjim strankam.

Podatki pridobljeni s pomočjo prijavnice se ne bodo koristili za kakršnekoli marketinške dejavnosti. Služili bodo le za lažjo organizacijo dogodka.

Vous êtes ici : Domov Pravna obvestila in pogoji uporabe

logotip ministrstvo za gospodarstvo

Naložba v vašo prihodnost

Za ustrezno in pravilno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke / We use cookies to improve our website and your experience when using it. DETAILS: podrobnosti / privacy policy.

Sprejemam piškotke za to stran / I accept cookies from this site.