Partnerji projekta

Hotel Mitra - Story Hotels®

hotel mitra logotip

 

Hosting d.o.o.
Prešernova ulica 6 2250 Ptuj


T: +386 (0)2 787 74 55 | GSM: +386 (0)51 603 069
F: +386(0)2 787 74 59

                                                    www.hotel-mitra.si | info@hotel-mitra.si  

 

 

 

DELOVNI ČAS:

RECEPCIJA                            24 UR

KAVARNA
PONEDELJEK – ČETRTEK          08.00 – 22.00
PETEK – SOBOTE                    08.00 – 23.00
NEDELJA IN PRAZNIKI              08.00 – 21.00

VINOTEKA             glede na zanimanje gostov

 

Stilsko dovršen Hotel Mitra, romantično, udobno zatočišče v osrčju zgodovinskega jedra, tik pod Ptujskim gradom, je hotel z najstarejšo tradicijo v najstarejšem slovenskem mestu. Najstarejše znano ime je »Zlati noj«, v 19. stoletju pa je bil v lasti družine Osterberger. Po temeljitih in obsežnih prezidavah v 19. in 20. stoletju ima stavba rustikalno pritličje ter imenitno in bogato dekoracijo okrog oken v nadstropju. Hotel je sinonim za toplo gostoljubje, privlačen in topel ambient, izbrano udobje, brezčasno eleganco in vrhunsko enološko ponudbo v Vinoteki in vinski kleti Osterberger. V Hotel Mitra, v okviru verige Story Hotels® se boste vračali kot v svojo udobno rezidenco v zakladnici tisočletij. Je unikaten mestni hotel, ki združuje bogato tradicijo, sodoben pristop do gosta in uresničevanja njegovih želja. Odlikujejo ga usklajene barve in osvetlitev. Gostje lahko izbirajo med  29 individualno urejenimi sobami s 64 ležišči, od tega v 4 zelo udobnih suitah za štiri osebe. Vse sobe so tematsko opremljene v petih stilih: rimskem, srednjeveškem, secesijskem, meščanskem in sodobnem stilu in imajo digitalno TV, hitri brezžični (brezplačen) dostop do interneta, interni telefon, minibar, tuš kabino, WC, sušilec za lase in vse higienske pripomočke.

Za še boljše počutje vam v hotelu postrežejo s številnimi koktajli in hotelsko kavo »Coffee Story Kipertz 1785«,  ki jo strežejo v Kavarni Kipertz s tristoletno tradicijo in poletnem atriju »Mitrov vrt«. Žlahtnost boste začutili in okusili z vrhunskimi vini iz vinske kleti in vinoteke Osterberger, kjer vedno hranijo okrog 150 vrst vin iz vseh vinorodnih dežel Slovenije, posebej bogato pa so zastopana vina iz vinorodne dežele Podravje.


Za pravo kraljevsko uživanje bo poskrbljeno v Wellness salonu »Venera«, kjer vas bodo v edinstvenem ambientu 800 let starega dela zgradbe razvajali z individualnimi  storitvami  za sproščanje in regeneriranje telesa in duha.
V hotelu se nahajajo tudi trije konferenčno banketni prostori, ki skupaj sprejmejo dogodke za do 100 oseb.
Pričakuje vas HOTEL MITRA, Story Hotels® - vedno vaš dom v Ptuju, zakladnici tisočletij, najstarejši in najudobnejši hotel v zgodovinskem jedru najstarejšega mesta v Sloveniji


Dodatne informacije

  • destinacija: Ptuj
Prebrano 28942 krat
Nahajate se: Domov Partnerji Partnerji Jeruzalem Ormož Jeruzalem Gostišče Vinski hram

logotip ministrstvo za gospodarstvo

Naložba v vašo prihodnost

Za ustrezno in pravilno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke / We use cookies to improve our website and your experience when using it. DETAILS: podrobnosti / privacy policy.

Sprejemam piškotke za to stran / I accept cookies from this site.