Partnerji projekta

Restavracija Bar Amfora Grill

amfora

Restavracija Bar Amfora Grill
Osojnikova cesta 12
2250 Ptuj

T: +386 (0)2 780 04 25

www.restavracija-amfora.si | amforagrill@tuning.siamforagrill@tuning.si

 

Tuning d.o.o., Kraigherjeva ulica 19/a, 2230 Lenart

+386(0)27800427, +386(0)41390490, tuning@siol.net, www.tuning.si

 

DELOVNI ČAS:

ponedeljek – četrtek    6.00 – 23.00
petek – sobota  06.00 – 01.00
nedelja 10.00 – 21.00

Ob prihodu ali odhodu s Ptuja, ali pa na okusno okrepčilo med vsemi doživetji v zakladnici tisočletij, vas bo v  Restavracijo Amfora Grill vsak dan vabil mamljivi vonj dobrot, pečenih na odprtem žaru. Različnim mesnim dobrotam delajo družbo ribje, vse pa pripravljene na ognju iz pohorskih drv. Seveda lahko izbirate tudi med klasičnimi jedmi po naročilu, ob delovnih dneh postrežejo z okusnimi malicami, ob nedeljah pa lahko gostje v samopostrežnem bifeju izbirajo med več kot dvajsetimi jedmi. Ob toplih jedeh pa je vedno v ponudbi tudi pravi domači narezek Amfora.  Med hišne specialitete sodi tudi lepinja iz njihove kuhinje, prav tako pa se radi pohvalijo z ribjimi specialitetami in dobrotami izpod peke, ki jih za vas pripravlja kuhar iz Dalmacije. Slasten obrok boste lahko zaključili še z domačo, hišno sladico.

Enako pozornost kot ponudbi jedi posvečajo tudi izboru vin – od odprtih domačih, ki so pri gostih zelo priljubljena, do buteljčnih različnih domačih vinarjev, seveda pa bodo ugodili tudi željam tistih ljubiteljev vin, ki pričakujejo vina drugih vinorodnih dežel. Kot posebno ponudbo uvajajo posebno hišno vino pod blagovno znamko Amfora. 

Med prednosti Restavracije Amfora Grill sodi tudi njena dostopnost – lega ob glavni Osojnikovi cesti ter veliko lastno parkirišče prepričata tudi tiste, ki želijo hiter dostop.

V Restavraciji Amfora Grill gosta pričaka ljubeznivo osebje ter okusno urejene jedilnice – izberete lahko med manjšo, mirnejšo v nadstropju ali prostorno v zimskem vrtu, od koder vam od vsake mize pogled seže proti mestnemu središču ter bližnji okolici. Enako veseli pa vas bodo, če se boste ustavili tudi samo za klepet ob kavi. Znano pa je, da se vsak sobotni večer v Restavraciji Amfora Grill pleše ob živi glasbi! Dobra volja je vsak dan v »dnevni ponudbi« Restavracije Amfora Grill! 


Dodatne informacije

  • destinacija: Ptuj
Prebrano 31145 krat
Nahajate se: Domov Partnerji Partnerji Ptuj Hiša usnarjenja Jerneja , Šilak

logotip ministrstvo za gospodarstvo

Naložba v vašo prihodnost

Za ustrezno in pravilno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke / We use cookies to improve our website and your experience when using it. DETAILS: podrobnosti / privacy policy.

Sprejemam piškotke za to stran / I accept cookies from this site.