Partnerji projekta

Štajerska Hiša Kulinarike

 

Štajerska Hiša KulinarikeŠtajerska Hiša Kulinarike, Gostilna Gočovski dvorec, Grajska kavarna na ptujskem gradu
Gočova 38A
2235 Sv. Trojica v Slovenskih goricah

T: +386 (0)2 720 10 53 | T: +386 (0)2 720 10 53 | GSM: +386 (0)51 370 676

www.shk.si | rezervacije@shk.si   

DELOVNI ČAS:

Gostilna Gočovski Dvorec

PONEDELJEK - ČETRTEK     odprto samo po predhodni najavi
PETEK - SOBOTA              12.00 - 22.00
NEDELJA                          11.00 - 21.00 (kuhinja dela od 12.00 - 21.00)

Grajska kavarna:

PONEDELJEK - NEDELJA IN PRAZNIKI         9.00 - 17.00 (oziroma enako kot muzejske zbirke)

 

Štajerska hiša kulinarike je partnersko podjetje, katerega ustanovitelji in področni vodje so izkušeni gostinci z bogatim znanjem na področju gostinstva in turizma, ki so ga nabrali med delom v priznanih hišah tako doma kot v Nemčiji, Franciji, Švici in Italiji. Prav znanje, obogateno z veliko mero entuziazma in energije, je osnova glavnemu cilju podjetja – zagotavljanju visoke kakovosti za najbolj sprejemljivo ceno.

Goste razvajajo v gostilni Gočovski dvorec sredi mehkih gričev Slovenskih goric. Prednost dajejo sezonski ponudbi, tradicionalnim jedem, ki pa so pripravljene s pridihom svetovljanstva ter pospremljene z vrhunskimi vini iz naše vinorodne dežele, in skrbno urejenemu ambientu, ki vsemu vloženemu trudu v kuhinji in jedilnicah da piko na i. Prostori so opremljeni tako, da jih je možno s pomičnimi vrati ločiti in ustvariti intimnejše okolje, ali pa povezati. Enako veseli so namreč individualnih gostov kakor manjših ali večjih skupin – vsem se posvetijo z enako pozornostjo. Številni gostje, ki dodobra napolnijo gostilno ob vedno bolj priljubljenih po izvirnem konceptu oblikovanih nedeljskih kosilih, ali pa tisti, ki so jih ustvarjalci sodobnih kulinaričnih zgodb s tradicionalnim pridihom navdušili na poročnem, rojstnodnevnem ali poslovnem slavju, so najboljše zagotovilo, da tudi vi ne boste razočarani.

Z okrepčili goste razvajajo tudi v Grajski kavarni na Ptujskem gradu, kjer se lahko med stoletnimi zidovi ene najznamenitejših grajskih stavb pri nas odpočijete med raziskovanjem »zakladnice tisočletij«, z okusno urejene terase sredi gornjega grajskega dvorišča pa ob srkanju toplega napitka ali osvežilne pijače in sladkanju s sladoledom ali sladico iz dnevne ponudbe občudujete enega najlepših razgledov v našem delu Slovenije.

Če pa si zaželite kozarec vrhunskega vina – morda ob prigrizku – v posebnem okolju, pa vam postrežejo v Grajski kleti, v »družbi« soda, ki je še nedavno hranil več kot 40.000 litrov vrhunskega vina.

Vendar to še ni vse – slastne in očem zapeljive jedi vam postrežejo tudi na drugih lokacijah, tam, kjer bo vam najlepše...Pri osebju Štajerske Hiše Kulinarike ste v dobrih rokah!


Dodatne informacije

  • destinacija: Slovenske gorice
Prebrano 39425 krat

Medijska vsebina

Nahajate se: Domov Partnerji Partnerji Ptuj Hiša usnarjenja Jerneja , Šilak

logotip ministrstvo za gospodarstvo

Naložba v vašo prihodnost

Za ustrezno in pravilno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke / We use cookies to improve our website and your experience when using it. DETAILS: podrobnosti / privacy policy.

Sprejemam piškotke za to stran / I accept cookies from this site.