Partnerji projekta

Terme Ptuj

Terme PtujSava Turizem, d.d.
Pot v toplice 9
2250 Ptuj

T: +386 (0)2 749 4500  | +386 (0)2 749 4100
F: +386 (0)2 749 4523

www.terme-ptuj.si |info@terme-ptuj.si

Stari Rimljani, ki so nekoč živeli na Ptuju in se predajali užitkom dobre hrane in odličnega vina, so dobro vedeli, kako razvajati telo in duha. Prav ta uživaški duh antičnega Rima vas bo v Termah Ptuj spremljal na vsakem koraku in vam ponudil tedanje starorimsko razkošje in udobje, vendar dopolnjeno z vsem, kar za prijetno počutje potrebuje sodobni človek. Ko boste uživali v kopanju pod rimskimi »slavoloki« v Termalnem Parku, se predajali sproščujočemu savnanju, si privoščili prijetne masaže v Valens Augusta Wellnessu ali si dovolili razkošje rimske večerje ob bazenu... Tedaj se vam bo morda zahotelo, da bi kar ostali v tem »antičnem« času.

Prepustite se valovom termalne vode v starorimsko obarvanem Termalnem Parku, ki obsega kar 4.200 m2 vodnih površin in se ponaša z največjim sistemom vodnih drč pri nas. Šest notranjih in šest zunanjih bazenov bo navdušilo velike in male čofotalce, za resno plavanje pa je na voljo zunanji olimpijski plavalni bazen, ki nudi odlične pogoje tudi športnim reprezentancam.

Wellness ponudba Term Ptuj bo navdušila tudi najbolj zahtevne: v wellness centru Valens Augusta v Grand Hotelu Primus se vam bo odprl povsem nov svet, ko vas bodo v tematskih masažnih sobah objeli ambienti antičnega Rima, Orienta, Japonske, Egipta, Tajske, pa tudi zeliščni svet in celo svet vinske trte.

Odlični vinski tradiciji Ptuja se v Termah Ptuj poklanjamo tudi z ekskluzivnimi vinskimi večeri in Primusovimi vinskimi zgodbami, na katerih vodilni slovenski vinogradniki in vinske kleti predstavljajo svoje vrhunske pridelke. Stalnica v ponudbi so tudi svečane večerje in pokušine vin, sicer pa vam bomo v naših restavracijah z veseljem postregli z dobrotami babičine, meščanske in moderne kuhinje.

Kaj pa najmlajši? Zanje skrbno pripravljamo animacijski program, ki ga vodijo izkušeni animatorji pod taktirko račka Vilija, hišne maskote Term Ptuj. Vili rad čofota v bazenih, riše, odkriva zanimivosti in se ob tem odlično zabava – prav tako kot vsi otroci, ki jih povabi v svojo družbo

Grand Hotel Primus **** - Žlahtni oddih s pridihom rimskega hedonizma

Grand Hotel Primus je dobil ime po slavnem rimskem vojskovodji Marku Antoniju Primusu, po njem pa ne nosi le imena, saj boste rimsko preteklost začutili na vsakem koraku. V hotelu, ki svojim gostom ponuja pravo cesarsko bivanje, lahko zares doživite svet sprostitve, kulinarike in zabave s pridihom starega Rima. Srce hotela predstavlja razkošni wellness center Valens Augusta, ki obsega termalne kopeli Flavia, bazene Vespasianus in Imperij dobrega počutja, kjer bodo izpuhtele vse napetosti in stres sodobnega časa. Le dobrih 200 metrov stran, je ljubiteljem golfa na voljo tudi Golf igrišče Ptuj z 18 igralnimi polji.

Gostje lahko bivajo v prijetno in udobno opremljenih sobah ter suitah z najsodobnejšo opremo. Večina sob ima balkon. Za zahtevnejše goste so na voljo superior sobe, ki jih odlikuje večje udobje in možnost termalnih kopeli v sobi, saj imajo kadi poleg navadne tudi pipo s termalno vodo. Posebnost Grand Hotela Primus so trije luksuzni predsedniški apartmaji, ki poleg vsega udobja gostom omogočajo tudi razvajanje v lastni finski savni in masažnem bazenu.

Grand Hotel Primus je odlična izbira za poslovna srečanja, predavanja, delavnice in druge kongresne dogodke. Večnamenske konferenčne dvorane sprejmejo od 20 do 220 oseb. Vse dvorane imajo dnevno svetlobo in so opremljene z najsodobnejšo tehniko in vsem, kar potrebujete za poslovni ali kak drug dogodek na vrhunski ravni.

Apartmajsko naselje *** - Sončno razpoloženje za vse dni v letu

Ko se boste naužili vodnih radosti v bazenih in na toboganih ter ogreli v savnah Termalnega Parka, vas bodo le 200 m stran pričakale prijazne družinske hišice, v katerih se boste počutili kot doma. Apartmaji v objemu narave in v neposredni bližini Termalnega Parka Ptuj vam ponujajo vse, kar potrebujete za počitek po aktivnem dnevu. Apartmaji so različnih velikosti in lahko sprejmejo do 6 oseb.

Bungalovi ***

Tisti, ki uživate v dnevih popolne svobode in življenja brez vsakršnega urnika, a hkrati cenite hotelsko udobje, se boste odlično počutili v prijetnem mini naselju, ki ga sestavlja 20 simpatično in domačno urejenih sob sredi zelene oaze v neposredni bližini Termalnega Parka.

Kamp Terme Ptuj****

Kamp Terme Ptuj nudi zatočišče sodobnim nomadom v vseh letnih časih. V senci dreves omogoča postavitev prikolic in šotorov na 120 kampirnih mestih, mogoč pa je tudi najem počitniških hišic s sodobno urejeno infrastrukturo. Gostje kampa imajo brezplačen vstop v bazene Termalnega Parka in uporabo finske, turške in aroma savne.


Dodatne informacije

Prebrano 41652 krat
Nahajate se: Domov Partnerji Partnerji Ptuj Pizzeria Beli vitez & Cafe Europa pub

logotip ministrstvo za gospodarstvo

Naložba v vašo prihodnost

Za ustrezno in pravilno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke / We use cookies to improve our website and your experience when using it. DETAILS: podrobnosti / privacy policy.

Sprejemam piškotke za to stran / I accept cookies from this site.