Partnerji projekta

Gostilna Ozmec

Gostilna ozmec

GOSTILNA OZMEC - Trgovina – gostilna – turizem (turistični cestni vlakec)
Ozmec Majda s.p.
Cvetkovci 9e
2273 Podgorci

T: +386 (0)2 713 00 55

www.gostilnaozmec.si | info@gostilnaozmec.si

 

DELOVNI ČAS:

vsak dan od 7. -22. ure, za vnaprej najavljene skupine ni časovnih omejitev.

Če ste se podali proti Ormoško Jeruzalemskim goricam po regionalni cesti Ptuj – Ormož in so se vam pocedile sline po domači kuhinji, v kraju Cvetkovci poiščite daleč naokrog poznano Gostilno Ozmec. Družinsko podjetje se z gostinsko dejavnostjo ukvarja od leta 1986, vseskozi na trdni osnovi tradicije, iz katere sledi preizkušena kvaliteta ponudbe. Iz njihove kuhinje v času malice zadiši po treh menijih, ponujajo tudi pice vseh vrst, vedno pa so v ponudbi tudi slastno domače in sveže pripravljeno meso iz tunke in klobase domače pridelave. Domače pridelave so tudi surovine za vse mesne jedi v ponudbi, slastni dimljeni svinjski jezik ponudijo v solati, na tradicionalen način s čebulo in bučnim oljem. Juhe - goveja, gobova ali krompirjeva s smetano - zvenijo kot topel uvod pečenim svinjskim rebrcem iz razsola, ki jih gospodinja ponudi s kuhanim krompirjem v oblicah ali s praženim krompirjem po lastnem receptu. Pri njih so doma narejeni tudi krompirjevi svaljki, domača pogača pa je lepo sočna, z nadevom iz skute in jabolk.

V velikem jedilnem prostoru je gostom na voljo 90 sedežev, 30 še v gostinski sobi, imajo celo uradno sobo za kadilce. Ob ugodnih temperaturah lahko do 40 gostov uživa na pokriti letni terasi, še posebej ob petkih in sobotah, ko pred gosti na žaru pripravijo odojka in piščanca po ptujsko.

Družina Ozmec se potrudi ugoditi različnim željam svojih gostov, ne glede na to, ali jih boste obiskali v dvoje in si privoščili romantično večerjo, pogostili poslovne partnerje ali bi želeli pri njih praznovati poroko, abrahama, obletnico ali rojstni dan. Če število povabljenih presega prostorske zmogljivosti gostilne, tudi niso v zadregi, saj imajo na razpolago dodatno dvorano, ki sprejme do 200 oseb. Izkušeni so tudi v cateringu - vse potrebno za pogostitev ob praznovanju krsta, obhajila, birme, ali za piknik dostavijo k vam domov ali na lokacijo po vaši izbiri ter poskrbijo za postrežbo v zadovoljstvo gostov in gostiteljev.

Ponudbo domače kuhinje dopolnjuje vino, ki ga pridelujejo v lastnem vinogradu. Povabijo vas tudi na pokušino v svojo vinsko klet, ki se nahaja le 50 m od gostilne.

Ozmečevi svojo ponudbo nenehno dopolnjujejo. Tako so v preteklem letu kupili novo pridobitev in vam lepote destinacije Ptuj - Jeruzalem Ormož - Slovenske gorice - Haloze lahko predstavijo tudi med vožnjo s turističnim cestnim vlakcem Beni ekspres.


 

Dodatne informacije

Prebrano 29328 krat
Nahajate se: Domov Partnerji Partnerji Jeruzalem Ormož Jeruzalem Gostišče Vinski hram

logotip ministrstvo za gospodarstvo

Naložba v vašo prihodnost

Za ustrezno in pravilno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke / We use cookies to improve our website and your experience when using it. DETAILS: podrobnosti / privacy policy.

Sprejemam piškotke za to stran / I accept cookies from this site.