Partnerji projekta

Restavracija pri Ovinku

Pri ovinki

Restavracija pri Ovinku
Obrtniška ulica 7
2250 PTUJ

GSM: +386 (0)70 844 276

priovinku@hotmail.com | www.facebook.com/PriOvinku

 

DELOVNI ČAS:

pon-čet 9-21
pet 9-22
sob 11-22
ned 11-16
Ob praznikih zaprto.

Rezervacije in informacije 070 207 343.

Velikokrat vzdihnemo, da je življenje kot ovinkasta cesta – a si nato priznamo, da bi bilo brez ovinkov presneto dolgočasno. Na obrobju Ptuja najdete Ovinek, ki ga je vredno zapisati z veliko začetnico, saj vam tam ponujajo doživetje ene izmed prijetnejših plati življenja.

Lokal je pred tremi leti je z novim najemnikom, Borutom Berlakom, doživel pomembno in celovito prenovo. Odlikuje ga sodoben, a nevsiljiv ambient v pastelnih in rjavkastih tonih, splošno vzdušje topline pa zaokroži mehka posredna svetloba.

Mlad in ambiciozen kolektiv vas bo prijazno sprejel in ustregel vašim manjšim kot tudi zahtevnejšim željam, ne glede na to, ali se boste pri njih ustavili zaradi prijetnega klepeta ob kavici ali pa ste se namenili uživati ob dobrotah njihove kuhinje. Jedilnik Gostilne pri Ovinku ponuja raznolikost in se dotika predvsem evropske kuhinje. Priporočajo fileje v omakah – gostom najbolj teknejo v družbi imenitne omake z jurčki, goveji zrezek na žaru, posebej ponosni pa so na lignje, ki jih pripravijo na vsaj pet načinov. V sladkem poglavju jedilnika pa poželenje zbuja več kot deset vrst palačink, čokoladna mousse torta, jabolčni zavitek na vanilijevi kremi in odličen domači sladoled.

Pri pripravi hrane v Gostilni pri Ovinku vztrajajo pri kvalitetnih in svežih sestavinah, večinoma domačega, slovenskega porekla ter se trudijo ponuditi kakovost po dostopni ceni. Tudi v vinskem izboru so imena slovenskih pridelovalcev, občasno pa povabijo k sodelovanju tudi katerega od lokalnih vinarjev, da z vrhunskimi vini še dopolni njihovo odlično kulinarično ponudbo.

V restavraciji je prostora za 45 gostov, manjšim družbam kulinaričnih uživačev je namenjena posebna soba z osmimi sedeži, 50 sedežev pa je na voljo na pokriti terasi.

Gostilna pri Ovinku vas bo prepričala s svojimi prednostmi, ne glede na to, ali jih obiščete v paru, manjši družbi ali v zaključeni družbi do 30 oseb. Za praznovanje ali poslovni dogodek lahko med tednom v popoldanskih in večernih urah zakupite celotno restavracijo z osebjem.

Zaradi Gostilne pri Ovinku je res priporočljivo nekoliko skreniti z ravne poti!

 


 

Dodatne informacije

Prebrano 38073 krat
Nahajate se: Domov Partnerji Partnerji Ptuj Hiša usnarjenja Jerneja , Šilak

logotip ministrstvo za gospodarstvo

Naložba v vašo prihodnost

Za ustrezno in pravilno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke / We use cookies to improve our website and your experience when using it. DETAILS: podrobnosti / privacy policy.

Sprejemam piškotke za to stran / I accept cookies from this site.