Partnerji projekta

Pomaranča Bar

pomaranča bar

Pomaranča d.o.o.
Ob Dravi 3a
2250 PTUJ

T: +386 (0)2 788 00 28

www.pomaranca.si| info@pomaranca.si | www.facebook.com/pomaranca.si

 

POMARANČA, lokacija Ob Dravi 3 a

Delovni čas:

ponedeljek - četrtek 7:30 - 22:00
petek 7:30 - 24:00
sobota 8:00 - 24:00
nedelja 10:00 - 22:00

Kuhinja:

ponedeljek - četrtek 11:00 - 21:00
petek 11:00 - 23:00
sobota 12:00 - 23:00
nedelja 12:00 - 21:00

 

POMARANČA, lokacija MERCATOR CENTER, Špindlerjeva ulica 3

Delovni čas:

ponedeljek-sobota : 7.00 - 21.00
nedelja 8.00 - 13.00

 

»Pomaranča v vroči čokoladi« je posebna zgodba, ki se je začela leta 2004 z željo, da bi gostom ponudili naravni pomarančni sok, odlično kavo in ostale napitke. Naslov blagovne znamke je izzivalen in vabeč, prav tako njena oranžna barva, sveža in topla obenem, ki je v nekaj letih dosegla široko prepoznavnost.
Lokale Pomaranča najdemo na različnih lokacijah po Sloveniji. Na posameznih lokacijah nudijo tudi hrano, s katero želijo ugoditi slehernemu gostu. Pogostili vas bodo z jedmi z mediteranskom pridihom, s testeninami s klasičnimi in kreativnimi omakami, z različnimi mesnimi in vegetarijanskimi jedmi, solatami, pizzami. Vse jedi pripravljajo sproti iz svežih sestavin. Skoraj vsak mesec presenetijo s sezonsko ponudbo. V Pomaranči pripravljajo domači sladoled, posladkate se lahko z različnimi domačimi tortami, tiramisujem in makroni pisanih barv, s kremno rezino ali z grmado.
Kot drugod po Sloveniji, je tudi na Ptuju Pomaranča postala zelo priljubljena med domačini in obiskovalci. V Ptuju sta dve Pomaranči. Vsaka od njiju ponuja prostor za 70 gostov v prostoru in približno enako število sedežev na zunanji pokriti terasi.
Obe imata urejeno parkirišče ter sta dostopni z invalidskim vozičkom.
Pomaranča Vas vabi na sproščeno uživanje v prijeten ambient - med hitenjem po opravkih se spočijte ob odlični kavi, naravnem pomarančnem soku, čaju ali vroči čokoladi, uživajte v prijetnem klepetu.
V Pomaranči Ob Dravi si privoščite okusen prigrizek, malico, kosilo ali večerjo – v njej lahko organizirate družinska praznovanja, prijateljska druženja ali poslovna srečanja; za zaključene družbe ali najavljene skupine vam bodo pripravili jedilnik po želji.
Dobrodošli.

Dodatne informacije

Prebrano 23405 krat
Nahajate se: Domov Partnerji Partnerji Jeruzalem Ormož Jeruzalem Gostišče Vinski hram

logotip ministrstvo za gospodarstvo

Naložba v vašo prihodnost

Za ustrezno in pravilno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke / We use cookies to improve our website and your experience when using it. DETAILS: podrobnosti / privacy policy.

Sprejemam piškotke za to stran / I accept cookies from this site.