Partnerji projekta

Park hotel Ptuj

Park hotel PtujPark hotel Ptuj
Prešernova 38
2250 Ptuj

T: +386 (0)59 30 80 32

www.parkhotel-ptuj.si/ | Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

ODPIRALNI ČAS HOTELA: 24 ur na dan

ODPIRALNI ČAS KAVARNE:
PON-PET med 7.00 in 21.00
SOB-NED in PRAZNIKI med 9.00 in 20.00

--

Hotel Park na Ptuju združuje v harmoničnem ravnovesju vsa doživetja preteklih stoletij in slog današnjega sodobnega hotela. Nahaja se v samem jedru starega mestnega dela Ptuja, na nekoč glavni mestni ulici, danes poimenovani Prešernova cesta. Na severni strani je hotel Park na Ptuju zaščiten z mogočnim ptujskim gradom.

Hotel Park na Ptuju ponuja 15 sob s skupno kapaciteto 29 ležišč. Sobe hotela so aranžirane v slogu hotela, torej z antičnim, prenovljenim pohištvom, a vseeno sodobno opremljene. Vsaka soba je opremljena z razkošno lastno kopalnico, v kateri se, tako kot pri celotnem hotelu Park, prepletata moderni slog in antični pridih.

 


Dodatne informacije

Prebrano 7627 krat

Napišite komentar

Polja označena z zvezdico (*) so obvezna. Osnovni HTML je dovoljen. / Fields marked with (*) are required. Basic HTML code is allowed.

Nahajate se: Domov Partnerji Partnerji Ptuj Pizzeria Beli vitez & Cafe Europa pub

logotip ministrstvo za gospodarstvo

Naložba v vašo prihodnost

Za ustrezno in pravilno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke / We use cookies to improve our website and your experience when using it. DETAILS: podrobnosti / privacy policy.

Sprejemam piškotke za to stran / I accept cookies from this site.