Partnerji projekta

Dejan zavec gym

dejan zavec gymDejan Zavec Gym
Žnidaričevo nabrežje 2
2250 Ptuj

GSM: +386 (0)40 806 000

www.dejanzavec.com | gym@dejanzavec.com

Ptuju – starodavnemu mestu ob Dravi, so skozi čas nadevali številne nazive. Ob tistih, ki bolj poudarjajo njegovo tisočletja dolgo zgodovino ter  bogastvo vsakovrstne ponudbe, je tudi »Ptuj – mesto stoterih obrazov!« Ta najbolj od vseh kaže na živost mesta. Na ljudi, ki mu dajejo duha, ki s svojim delovanjem na različnih področjih bogatijo življenje v mestu samem in njegovo ime širijo po vsem svetu.

Med take »obraze« gotovo sodi tudi  Dejan Zavec, ki je z neuničljivo voljo, predanostjo in trdim delom  ob celi vrsti zavidljivih dosežkov segel do  vrha -  naziva svetovnega boksarskega prvaka po verziji IBF. Ob tem pa je Dejan Zavec postal prepoznaven tudi zaradi svojih značajskih lastnosti,zaradi katerih so mu že pred leti nadeli naziv Mr. Sympatikus.

Ob vsem doseženem pa se  Dejan Zavec zaveda svojih korenin.  Pred leti se je odločil domačemu mestu in ljudem, ki so ga že nekajkrat razglasili za najbolj priljubljeno osebnost leta in športnika leta, naklonjenost in brezpogojno podporo vrniti. Nastal je sodoben športni objekt, ki najširši javnosti  omogoča vodeno športno aktivnost, hkrati pa prenaša osnovna Dejanova vodila: vztrajnost, predanost, poštenost, solidarnost in  domoljubje.

V današnjem svetu smo ljudje izpostavljeni raznim stresnim dejavnikom, ki nas utrujajo in nam rušijo naravno ravnotežje ter posledično negativno vplivajo na naše zdravje. Prav zato je pomembno, da vsaj dvakrat na teden odmislimo vsakdanje skrbi in naredimo nekaj zase in za svoje telo. Zato vam v Dejan Zavec Gym ponujajo vadbe 12 rund, boks+ in boks, med katerimi boste zagotovo našli način rekreacije, ki vam bo najbolj ustrezal.

»12 rund« je posebna kardio vadba, ki je mešanica fitnesa, boksa in aerobike. Posebnost so intervali visoke intenzivnosti, ki pospešujejo porabo kalorij še 72 ur po vadbi, primerna je za vse oba spola in za vse starosti. Ob dobrem vzdušju, ki vlada med samim treningom, boste vse vaje opravili brez večjih težav.

Naslednja možnost treniranja v Dejan Zavec Gym  je boks+ , vadba boksa za ženske. Vadba ni namenjena boksanju z nasprotnikom in  je zato primerna za ženske vseh starosti. Udeleženke  z veseljem povedo, da ni boljšega občutka,  kot  takrat, ko se po napornem dnevu »znesejo» nad boksarsko vrečo.

Kot se za telovadnico, ki nosi ime boksarskega šampiona, tudi spodobi, pa ima posebno mesto moški boks. Pri teh treningih Dejan Zavec tudi zelo aktivno sodeluje in s svojimi bogatim znanjem pomaga vsem nadebudnim borcem.

Posezite po zdravju, posezite do zvezd - Dejan Zavec Gym  je pravo mesto za to.


Dodatne informacije

  • destinacija: Ptuj
Prebrano 31079 krat
Nahajate se: Domov Partnerji Partnerji Jeruzalem Ormož Jeruzalem Gostišče Vinski hram

logotip ministrstvo za gospodarstvo

Naložba v vašo prihodnost

Za ustrezno in pravilno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke / We use cookies to improve our website and your experience when using it. DETAILS: podrobnosti / privacy policy.

Sprejemam piškotke za to stran / I accept cookies from this site.