Partnerji projekta

Hotel Roškar

Hotel Roškar
Hajdoše 43 c

2288 Hajdina

T: +386 (0)2 782 32 01 | T: +386 (0)2 782 28 11

www.hotelroskar.com | hotelroskar@hotmail.com  

DELOVNI ČAS:    

Recepcija

vse dni v letu 
0.00 – 24.00 

Restavracija

PONEDELJEK - NEDELJA IN PRAZNIKI       7.00 - 23.00

Kuhinja

PONEDELJEK - NEDELJA IN PRAZNIKI        7.00 - 22.00

 

Samo 3 km od mestnega središča se v vasi Hajdoše nahaja prikupen Hotel Roškar, ki je rezultat več desetletnega dela na področju gostinstva. Radoslava, nosilka naziva »mojstrica gostinstva«, in Alojz Roškar sta že leta 1978 odprla gostišče, ki je gostom ponujalo tudi prenočišča. S trdim in odgovornim delom se je sloves gostišča večal, z njim pa tudi obisk. Tako so Roškarjevi v sezoni 1995/96 začetno ponudbo nadgradili z obsežnimi razširitvami, hkrati pa svojim gostom zagotovili vse, kar sodobni človek na potovanju pričakuje.


V Hotelu Roškar je danes gostom na voljo 80 ležišč v 31 udobnih, lepo opremljenih in svetlih sobah in dveh apartmajih . Iz vseh je lep pogled po bližnji okolici ali celo proti mogočnemu Ptujskemu gradu, zadnjim obronkom Slovenskih goric, Haloz, Pohorju in dlje.
Bogato kulinarično ponudbo lahko spoznavate v kateri od prostornih in zračnih jedilnic, ki sprejmejo tudi večje družbe. Gostom ponudijo mesne, ribje in zelenjavne jedi, ki slonijo na tradiciji, vendar so pripravljene po okusu sodobnega gosta. Še posebej se gostje razveselijo, ko iz kuhinje zadiši po »ribici Roškar« (ravno prav začinjeni polnjeni svinjski ribici), radi pa uživajo tudi v postrvih iz bližnjih ribnikov. Enako kot z okusno hrano Roškarjevi navdušijo z dobro organizacijo, zaradi katere lahko v kratkem času pogostijo tudi velike skupine gostov, celo do 300. V toplem vremenu vas bo gotovo zamikalo okrepčilo na senčni terasi. Pred hotelom je prostorno parkirišče, ena od prednosti hotela je tudi lahka dostopnost ob dobro označeni, magistralni cesti Ptuj – Maribor, zaradi česar je idealno izhodišče za dnevne izlete in oglede Ptuja, Slovenskih goric in Haloz, na Donačko goro ali Boč, morda celo proti Pohorju, kjer vas v zimskem času čakajo obsežna urejena smučišča. Blizu so tudi večja središča – do Zagreba ali Gradca je manj kot ura vožnje, do Ljubljane samo nekaj minut več.


Od pomladi do pozne jeseni vas Hotel Roškar v Hajdošah pričakuje dobesedno  v cvetju, vseh 365 dni v letu pa vas pričakujeta dve generaciji družinskih članov - ob mami Radoslavi in očetu Alojzu še hči Karolina in zet Drago, ki vam ob zaposlenih, z bogato in kvalitetno ponudbo ter znanjem cele vrste jezikov pričarata iskreno domačnost  - tisti občutek, ki ga stalni gostje najbolj cenijo in zaradi katerega se leta za letaom vračajo.


Dodatne informacije

  • destinacija: Ptuj
Prebrano 31926 krat
Nahajate se: Domov Partnerji Partnerji Ptuj Pizzeria Beli vitez & Cafe Europa pub

logotip ministrstvo za gospodarstvo

Naložba v vašo prihodnost

Za ustrezno in pravilno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke / We use cookies to improve our website and your experience when using it. DETAILS: podrobnosti / privacy policy.

Sprejemam piškotke za to stran / I accept cookies from this site.