Partnerji projekta

Ptujske Vedute

Ptujske vedutePTUJSKE VEDUTE, d.o.o., Ptuj DMC
Uradni organizator potovanj v destinacijo
Ptuj –  Jeruzalem Ormož – Haloze – Slovenske gorice
Prešernova 6
2250 Ptuj

T: +386 (2)77 88 780 | +386 (2)77 88 783 | F: +386 (2)77 88 781

www.vedute.si | ptuj@vedute.si 

 

Poslovalnica Hotel Mitra
Prešernova 6

tel. 02 778 8781, 02 7877455

Delovni čas:
vsak dan od 9. do 17. ure

 

Poslovalnica Center destinacije
Pot v toplice 9 (GH Primus)

tel. 02 778 8780

Delovni čas:
pon - sob 9.00 - 12.00  in 16.00 - 20.00
ned in prazniki 9 - 12

 

V  »zakladnici tisočletij« vsak muzejski predmet, vsaka stavba v srednjeveškem mestnem jedru in vsak kamen v starodavnem tlaku šepeta zgodbo o preteklosti, ki ni zgolj zbir suhoparnih podatkov in naštevanje letnic. Ptuj kot živa kronika priča o značaju in o duši mesta,ki so ju soustvarjali tukajšnji prebivalci v času blaginje in pomanjkanja, v skladu s svojo domiselnostjo, trmasto voljo do preživetja, ambicijami, razpeti med željami in možnostmi za napredek. Te zgodbe niso dragocene le kot zanimivi utrinki preteklosti, so tudi učbenik življenja, dragocena zapuščina izkušenj za sodobnost in tudi za prihodnost.

Podjetje Ptujske vedute  je specializirani organizator izletov in počitnic na Ptuju, Ptujskem in Spodnjem Podravju. V skoraj 20 let dolgem delovanju se lahko pohvalijo z nekaj sto tisočimi zadovoljnimi obiskovalci Ptuja in njegove okolice, kar  potrjuje kvalitetno in vztrajno delo na  področju oblikovanja programov, izobraževanja kadrov, skrbne izbire podizvajalcev ter iskanja vedno novih zanimivih vsebin in doživetij. Na voljo so posebni tematski programi, ki vas v vseh letnih časih popeljejo na potovanje v  čas starih Rimljanov, v srednji vek – obdobje slavne rodbine Gospodov Ptujskih in nastanka izjemnih gotskih umetnin, v obdobje baročnih dvorcev, ki so sami po sebi že prava pravljična kulisa za nepozabna doživetja, po mestnih ulicah in številnih, običajnemu opazovalcu skritih kotičkih. Posebej zanimivi so programi, skozi katere boste doživljali bogato etnološko dediščino Ptujskega in Dravskega polja, Haloz, Slovenskih goric ter Ormoža z Jeruzalemom, ali pa uživali v dobrotah in lepotah podeželja ob Dravi. Posebno pozornost namenjajo vsem, ki želijo v čudoviti pokrajini uživati  aktivno – na kopnem, na vodi ali v zraku. Izhodišče za zasnovo programa ter zadnji oblikovalec ste vedno vi kot naročnik in vaše želje dosledno spoštujejo, hkrati pa zagotavljajo visoko  kvaliteto storitev ter optimalno razmerje med kakovostjo in ceno. Poldnevni ogledi, eno- ali večdnevni izleti ali počitnice vseh vrst in trajanj bodo zadovoljili še tako zahtevne goste, saj program oblikujejo, izvedejo vse rezervacije, zagotovijo vrhunsko vodenje in poskrbijo za vaše dobro počutje. Vam ostane le, da uživate!

Podjetje Ptujske vedute zaposluje izkušene profesionalne turistične vodnike in turistične spremljevalce z državnimi licencami, ki se z vami podajo na raziskovanje bližnje ali širše okolice Ptuja, po vsej Sloveniji ter tujini. Vsa vodenja so izvedena v lepem, tekočem slovenskem, angleškem, nemškem, italijanskem ali francoskem jeziku, ob pravočasnem naročilu pa poskrbijo še za kakšno dodatno jezikovno varianto.

Podjetje Ptujske vedute je tudi partner in nosilec organiziranja potovanj in prodaje v Centru destinacije Ptuj – Jeruzalem Ormož – Haloze – Slovenske gorice, ki se nahaja v največjem turističnem središču v destinaciji – v Grand hotelu Primus v  SHR -  Terme Ptuj.  Na enem mestu gostom nudi vse informacije o ponudbi v destinaciji, organizira doživetja, oglede, izlete in pokušnje, hkrati pa izjemno bogat izbor značilnih in prepoznavnih živilskih, uporabnih in okrasnih izdelkov iz destinacije, turističnih spominkov, razglednic, turističnih vodnikov, zemljevidov ... Večji del bogate ponudbe je gostom na razpolago tudi v Hotelu Mitra  v samem središču starodavnega Ptuja in tako dostopen vsem obiskovalcem.

Podjetje Ptujske vedute,  uradni organizator potovanj, vam zagotavlja brezskrben oddih in nepozabna doživetja v destinaciji Ptuj – Jeruzalem Ormož – Haloze – Slovenske gorice.

 

Dodatne informacije

  • destinacija: Ptuj
Prebrano 31375 krat
Nahajate se: Domov Partnerji Partnerji Ptuj Hiša usnarjenja Jerneja , Šilak

logotip ministrstvo za gospodarstvo

Naložba v vašo prihodnost

Za ustrezno in pravilno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke / We use cookies to improve our website and your experience when using it. DETAILS: podrobnosti / privacy policy.

Sprejemam piškotke za to stran / I accept cookies from this site.