.

Destinacijsko turistični magazin Odlično!

Rate this item
(1 Vote)

V torek, 26. maja, je izšla spletna verzija magazina Odlično!

Prvič smo jo pripravili skupaj z Zavodom za turizem Maribor – Pohorje. V aktualni številki preberite o bogatem poletnem festivalskem dogajanju med Ptujem in Mariborom. Vključenih je tudi veliko namigov za obisk naše destinacije. V petek 29. maja, izide še tiskana izdaja. 

 

 

 

Destinacijski turistični magazin ODLIČNO!, ponuja številne informacije o turističnem dogajanju v destinaciji Ptuj – Jeruzalem Ormož – Haloze – Slovenske gorice in Maribor – Pohorje. Namenjen je lokalnemu prebivalstvu, obiskovalcem in turistom v omenjenih destinacijah.
Tiskan izvod bo na voljo na turističnih točkah, v TIC-u (Slovenski trg 5, Ptuj), občinah, hotelih, gostiščih in pri drugih ponudnikih.

Magazin Odlično! bo služil tako domačim kot tujim gostom kot vodnik po destinacijah; obenem bo na voljo potencialnim vlagateljem na področju turizma.

Odlično! je brezplačen magazin, na voljo v slovenskem, angleškem in nemškem jeziku. PREGLEJ ŠTEVILKO

Read 7510 times

Kontakt:

Matija Brodnjak destinacijski manager

matija.brodnjak@bistra.si
+386 (0)2 748 02 64
+386 (0)40 848 272

Vi ste ovde: Domov Media centre Poročilo o izvedenih aktivnostih Podravsko-ptujsko-ormoške RDO

logotip ministrstvo za gospodarstvo

Naložba v vašo prihodnost

Za ustrezno in pravilno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke / We use cookies to improve our website and your experience when using it. DETAILS: podrobnosti / privacy policy.

Sprejemam piškotke za to stran / I accept cookies from this site.