13. Mednarodni slikarski Ex-tempore Ptuj Karneval 2021 - visitptuj.eu

Mestna občina Ptuj, Javni zavod za turizem Ptuj in Kulturno umetniško društvo Art Stays vas vabijo, da si ogledate virtualno razstavo letošnje edicije 13. mednarodnega festivala Ex-tempore Ptuj Karneval 2021. Letos festival izjemoma poteka spletno, od prijave in ocenjevanja, do podelitve in razstave. Ko se bodo razmere normalizirale bo organizirana razstava finalistov nagrade v Galeriji Magistrat v Mestni hiši na Ptuju.

Katalog letošnjih sodelujočih umetnikov je na voljo na naslednji povezavi: Katalog Ex tempore Ptuj Karneval 2021

Zdaj že tradicionalna likovna nagrada, ki se odvija v času pusta v najstarejšem slovenskem mestu je do danes, v letih 2003, 2004 in nato od leta 2011 do 2020 privabila na Ptuj več kot 1000 likovnikov iz Slovenije, Italije, Avstrije, Nemčije, Romunije, Hrvaške in drugod.

Info

Lokacija

Virtualno na: https://issuu.com/artstays/docs/katalog_ex_tempore_ptuj_2021_za_ogled

Datum in čas

Od 12.2.2021

Več informacij

https://nomoresilence.si (Društvo Art stays)

Spletno mesto www.visitptuj.eu uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za njegovo delovanje, za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za spremljanje anonimnih podatkov o obiskanosti. S klikom na gumb »Dovolim piškotke« se strinjate z uporabo navedenih piškotkov. Če se z uporabno piškotkov ne strinjate, lahko nastavitve prilagodite s klikom na gumb »Nastavitve piškotkov«, pri čemer bodo še vedno uporabljeni piškotki, ki so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta. Več informacij o piškotkih