DELOVNA AKCIJA: Čiščenje zarasti na otokih Ptujskega jezera - visitptuj.eu
Otoki Ptujskega jezera so bili tudi letos primerno gnezdišče za številne galebe in čigre.
Zahvala gre številnim prostovoljcem, ki vsako pomlad in jesen zavihajo rokave in priskočijo na pomoč.
Nekaj utrinkov z lanske akcije lahko najdete na povezavi.
Info

Datum in čas

19.9.2020 ob 9.00 uri

Lokacija

ob Ptujskem jezeru

Prijava

tilen.basle@dopps.si ali na 051 636 224

S prostovoljno delovno akcijo bomo tudi letošnjo jesen gnezditvene otoke očistili zarasti in tako pticam omogočili gnezdenje prihodnjo pomlad.
Za udeležbo potrebujete le dobro voljo, primerno opremo (delovno obleko, škornje, rokavice) in kakšen kos orodja (grablje, vile, motike, mačete). Za pijačo in toplo malico bo poskrbljeno.
Letos se bomo zbrali v soboto, 19. septembra ob 9. uri ob Ptujskem jezeru. Zaradi lažje organizacije vas prosimo, da svoje sodelovanje potrdite na naslov tilen.basle@dopps.si ali na 051 636 224.
Zaradi evidenc, ki jih zaradi COVID-19 situacije potrebujemo po navodilih NIJZ, vas prosim, da ob prijavi tudi navedete vašo telefonsko številko.
Prisrčno vabljeni!

Podobni dogodki

18 September
Kultura
18 Sep

UMETNICE V PARKU

Več
16 - 23 September
Ostalo
16 Sep

EVROPSKI TEDEN MOBILNOSTI

Več

Spletno mesto www.visitptuj.eu uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za njegovo delovanje, za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za spremljanje anonimnih podatkov o obiskanosti. S klikom na gumb »Dovolim piškotke« se strinjate z uporabo navedenih piškotkov. Če se z uporabno piškotkov ne strinjate, lahko nastavitve prilagodite s klikom na gumb »Nastavitve piškotkov«, pri čemer bodo še vedno uporabljeni piškotki, ki so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta. Več informacij o piškotkih