Razpis Kluba ptujskih študentov - visitptuj.eu

“Koronakriza”, ki sedaj traja že več kot leto dni, je močno prizadela številna podjetja, organizacije, posameznike, družine. Tudi mlade. Na Klubu ptujskih študentov se zavedajo, da je to obdobje obremenjujoče predvsem za mladostnike, katerih študij je odvisen od dela preko študentske napotnice. Mnogi so tako že zelo dolgo brez svojih prihodkov.

Ker lahko visoki stroški za marsikoga pomenijo veliko breme in skrbi, želijo priskočiti na pomoč in vsaj malo finančno razbremeniti posameznike in njihove družine.

V ta namen ponovno odpirajo razpis za Enkratno socialno pomoč v višini 200€/na osebo. 

Izpolnjeno zahtevano dokumentacijo je potrebno poslati na elektronski naslov: lucija.sevsek@klub-kps.si, zadeva: »KPŠ – socialna pomoč. Pomembno!«.

Rok za oddajo vloge je petek, 16. 4. 2021.

Več informacija na: https://klub-kps.si/enkratna-socialna-pomoc-kluba-ptujskih-studentov/

Info

Rok za oddajo

petek, 16. 4. 2021

Kontakt

lucija.sevsek@klub-kps.si

Več informacij

https://klub-kps.si/enkratna-socialna-pomoc-kluba-ptujskih-studentov/

Spletno mesto www.visitptuj.eu uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za njegovo delovanje, za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za spremljanje anonimnih podatkov o obiskanosti. S klikom na gumb »Dovolim piškotke« se strinjate z uporabo navedenih piškotkov. Če se z uporabno piškotkov ne strinjate, lahko nastavitve prilagodite s klikom na gumb »Nastavitve piškotkov«, pri čemer bodo še vedno uporabljeni piškotki, ki so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta. Več informacij o piškotkih