M+A+S SEZUJE TUDI VAS - visitptuj.eu

Pokrajinski muzej Ptuj – Ormož obvešča o odprtju razstave M+A+S SEZUJE TUDI VAS!, Metka Kavčič + Anka Krašna + Saša Bezjak (slike, kipi, risbe, vezenine)

Info

Datum in čas

3.12. – 31.1.2021

Lokacija

Miheličeva galerija, Dravska ulica 4, Ptuj

Razstava treh vidnih slovenskih umetnic predstavlja njihove najnovejše likovne cikluse, ki so nastali prav za razstavo v Miheličevi galeriji. Osrednji motiv njihovega ustvarjalnega bistva so odnos/odnosi – v vsej svoji mogočni epohalnosti in čutni krhkosti hkrati. Med podrejenem, nadrejenem; v dialogu – slišanim, neslišanim; o položaju – vladajočim, zatiranim; odnos moški – ženska. Razstavo spremlja katalog z besedilom kustodinje razstave Stanke Gačnik.

Miheličeva galerija Ptuj, 3.12. – 31.1.2021.

OBVESTILO:
Miheličeva galerija je zaradi epidemioloških ukrepov trenutno zaprta! Informacije o razstavljenih umetniških delih si bo zaenkrat možno ogledati preko virtualnega kataloga, upamo, da kmalu tudi v živo v galeriji. E-katalog razstave je dostopen na naslednji povezavi: M+A+S sezuje tudi vas!

Spletno mesto www.visitptuj.eu uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za njegovo delovanje, za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za spremljanje anonimnih podatkov o obiskanosti. S klikom na gumb »Dovolim piškotke« se strinjate z uporabo navedenih piškotkov. Če se z uporabno piškotkov ne strinjate, lahko nastavitve prilagodite s klikom na gumb »Nastavitve piškotkov«, pri čemer bodo še vedno uporabljeni piškotki, ki so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta. Več informacij o piškotkih