OTROCI POJEJO SLOVENSKI PESMI IN SE VESELIJO - visitptuj.eu

Že šesto leto zapored so učenci osnovnih šol prepevali slovenske pesmi in se veselili v soboto 19. 9. 2020 jih čaka še finalni nastop.

Več na: https://www.radio-ptuj.si/otroci-pojejo-slovenske-pesmi

 

Info

Lokacija

Ptujska mestna tržnica

Datum in čas

Sobota, 19. 9. 2020 ob 19.00

Več informacij

https://www.radio-ptuj.si/otroci-pojejo-slovenske-pesmi
030 33 55 55

Družba RT Ptuj bo za navijače finalistov organizirala brezplačne navijaške avtobuse, ob tem pa pričakujemo tudi obisk drugih navijačev iz širšega obomčja Slovenije, ki bodo izkorstili počitniško vikend na Ptuju (dan pred ogledom festivala NZG).

Dogodek bo posnela nacionalna televizija. Moderatorja in voditelja finalnega večera bosta Domen Hren in Dalibor Bedenik, ki bosta poskrbela še za posebno vzdušje na prireditvenem prostoru.

 

Vabljeni!

Podobni dogodki

Spletno mesto www.visitptuj.eu uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za njegovo delovanje, za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za spremljanje anonimnih podatkov o obiskanosti. S klikom na gumb »Dovolim piškotke« se strinjate z uporabo navedenih piškotkov. Če se z uporabno piškotkov ne strinjate, lahko nastavitve prilagodite s klikom na gumb »Nastavitve piškotkov«, pri čemer bodo še vedno uporabljeni piškotki, ki so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta. Več informacij o piškotkih