Poli maraton - visitptuj.eu

Letošnji Poli maraton je že 18. po vrsti, ampak bo zaradi trenutnih razmer malo drugačen, kot smo navajeni. A nič za to, saj bomo druženje kljub temu izvedli – v virtualni obliki.

Info

Datum in čas

Sobota, 20. junija 2020 do 18. ure

Lokacija

Poljubno (trasa po izbiri)

Več informacij

www.poli.si

Kako letos sodeluješ na 18. Poli maratonu?
V soboto, 20. junija, moraš do 18. ure odpeljati vsaj 18 kilometrov za 18 let Poli maratona. Progo odpelješ blizu svojega doma (sam izbereš in določiš progo). Prijaviš se na www.poli.si.
Skupen virtualen start bo, kot je bilo v »ustaljenem programu« Poli maratona, ob 11. uri. Predsednik Kolesarskega kluba Perutnine Ptuj mag. David Visenjak bo z “začetnim strelom” naznanil začetek prijetne sobotne vožnje.

Kako boš dokazoval/a svojo prevoženo pot?
Progo boš odpeljal/a na lokaciji blizu svojega doma (sam/a izbereš in določiš progo). Svojo prevoženo pot boš dokazoval/a z eno od izbranih »tracking« aplikacij in objavo na svojem Facebook profilu s #polimaraton. V primeru, da ne boš uporabil/a »tracking« aplikacije, boš objavil/a fotografijo svojega števca ali selfie s poti in pripisal/a
#polimaraton
Prvih 1000 kolesarjev, ki boste objavili sliko svoje prevožene poti s »tracking« aplikacije, boste prejeli dodatno Poli nagrado: kolesarsko majico.

Svojo prevoženo vožnjo morate objaviti na svojem Facebook profilu z eno od izbranih »tracking« aplikacij (Strava, Sport tracker, Edmondo….) in s ključnikom #polimaraton.

Foto: Nori na Poli (Facebook)

Spletno mesto www.visitptuj.eu uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za njegovo delovanje, za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za spremljanje anonimnih podatkov o obiskanosti. S klikom na gumb »Dovolim piškotke« se strinjate z uporabo navedenih piškotkov. Če se z uporabno piškotkov ne strinjate, lahko nastavitve prilagodite s klikom na gumb »Nastavitve piškotkov«, pri čemer bodo še vedno uporabljeni piškotki, ki so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta. Več informacij o piškotkih