Odkrivamo Ptuj: Vodenje ob sončnem zahodu - visitptuj.eu

V juniju nadaljujemo brezplačna turistična vodenja po mestu Ptuj. V okviru projekta Odkrivamo Ptuj vas bo tokrat po starem mestnem jedru popeljal turistični vodnik Gregor Valentan. Gre za vodenje ob sončnem zahodu, zato je primerno za zaljubljence vseh vrst (lahko ste zaljubljeni tudi v Ptuj). Ujemite torej magičen trenutek dneva ob vodenem ogledu najstarejšega mesta v Sloveniji. Spoznajte Ptuj in njegove znamenitosti ob sončnem zahodu. Iz starega mestnega jedra se bomo sprehodili na grajski grič in se nato vrnili nazaj v mesto, kjer si bomo ogledali preostale znamenitosti.

Info

Datum in čas

12. 6. 2020 ob 18:30

Točka srečanja

Pred TIC Ptuj,
Slovenski trg 5, 2250 Ptuj

Vidimo se torej v petek, 12.6.2020 ob 18:30 pred TIC Ptuj (Slovenski trg 5). Voden ogled bo potekal v slovenskem jeziku in v primeru slabega vremena (dežja) odpade. Udeležba je brezplačna, rezervacija ogleda ni potrebna.
Odkrivamo Ptuj je projekt Zavoda za turizem Ptuj. Z vami bo turistični vodnik Gregor Valentan.

Posebna priporočila: Osebe z znaki akutne okužbe dihal (povišana telesna temperatura, kašelj, kihanje, izcedek iz nosu, bolečine v žrelu ipd.) naj se ne udeležujejo vodenega ogleda. Za zagotavljanje večje varnosti udeležencev bo turistični vodnik ob začetku ogleda podal podrobna navodila poteka vodenja.

Podobni dogodki

Spletno mesto www.visitptuj.eu uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za njegovo delovanje, za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za spremljanje anonimnih podatkov o obiskanosti. S klikom na gumb »Dovolim piškotke« se strinjate z uporabo navedenih piškotkov. Če se z uporabno piškotkov ne strinjate, lahko nastavitve prilagodite s klikom na gumb »Nastavitve piškotkov«, pri čemer bodo še vedno uporabljeni piškotki, ki so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta. Več informacij o piškotkih