Ptujski Škrnicl - visitptuj.eu

V sredo, 6 .maja ob 12. uri je vrata odprla butična trgovinica PtujskI škrnicl 2, na Miklošičevi ulici 7, na ptujski tržnici.
V trgovino smo umestili odlično ponudbo domače pridelane hrane lokalnih ponudnikov in jo popestrili z dobrotami in ponudniki iz vse Slovenije.

Županja MO Ptuj Nuška Gajšek in direktor Javnih služb Ptuj, mag. Alen Hodnik sta odprla vrata butične trgovine Ptujski škrnicl na tržnici, kamor je ob branjevkah, ki vsakodnevno poskrbijo za živahno dogajanje na tržnici, umeščena odlična ponudba domače pridelane hrane lokalnih ponudnikov, popestrena z dobrotami in ponudniki iz vse Slovenije.

V Ptujskem škrniclu sodelujemo z več kot 50 ponudniki lokalno pridelane domače in slovenske hrane, zagotavljamo sledljivost in se trudimo najbolje sodelovati s ponudniki in uporabniki v zadovoljstvo vseh. Sledimo smernicam, v katerih butično in domače, lokalno sveže predstavlja vsakodnevno ponudbo na policah trgovine ter je dostopno prav vsem.

Ob butični trgovinici bo vrata kmalu odprla tudi Ptujska kavarna, ki bo ponudila dodatne vsebine na tržnici ter nudila prijetno osvežitev s čudovitim razgledom in odlično kavo.

Info

naslov

Volkmerjeva cesta 25, 2250 Ptuj

kontakt

(02) 780 03 02
ptujski.skrnicl@jsp.si
https://ptujski-skrnicl.si/

delovni čas

od ponedeljka do petka od 9. do 16. ure
sobota od 8. do 12.ure.

pridelki lokalnih kmetij

ugodne cene

visoka kvaliteta produktov

Spletno mesto www.visitptuj.eu uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za njegovo delovanje, za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za spremljanje anonimnih podatkov o obiskanosti. S klikom na gumb »Dovolim piškotke« se strinjate z uporabo navedenih piškotkov. Če se z uporabno piškotkov ne strinjate, lahko nastavitve prilagodite s klikom na gumb »Nastavitve piškotkov«, pri čemer bodo še vedno uporabljeni piškotki, ki so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta. Več informacij o piškotkih