Turistično-informacijski center - visitptuj.eu

Turistično informacijski center (TIC) Ptuj se nahaja v samem središču najstarejšega slovenskega mesta. Obiskovalcem ponuja turistične informacije, vodene oglede mesta, spominke in publikacije o Ptuju, okolici in Sloveniji.

Podarite si spomin na Ptuj. Prodajalna spominkov ponuja razglednice, unikatne izdelke, monografije o najstarejšem slovenskem mestu.

Posebno doživetje

Vstopite v Kurentovo sobo, spoznajte njegovo zgodbo, potipajte njegov kožuh in ob filmskih projekcijah doživite nepozabno vzdušje Kurentovanja.

TIC Ptuj
Mestni trg 4
2250 Ptuj
T: +386 (0)2 779 60 11
E: info@visitptuj.eu
W: www.visitptuj.eu

Odpiralni čas

OBVESTILO: Turistično informacijski center bo od 24.10.2020 do nadaljnjega zaprt za obiskovalce!

Poletni delovni čas (1.4.-31.10.): od ponedeljka do nedelje med 9. in 18. uro.

Zimski delovni čas (2.11.-31.3.): od ponedeljka do sobote med 9. in 17. uro, nedelje med 10. in 16. uro.

Zaprto 1. januarja, 1. novembra in 25. decembra.

Spletno mesto www.visitptuj.eu uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za njegovo delovanje, za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za spremljanje anonimnih podatkov o obiskanosti. S klikom na gumb »Dovolim piškotke« se strinjate z uporabo navedenih piškotkov. Če se z uporabno piškotkov ne strinjate, lahko nastavitve prilagodite s klikom na gumb »Nastavitve piškotkov«, pri čemer bodo še vedno uporabljeni piškotki, ki so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta. Več informacij o piškotkih